Scoutzoneløbet 2013

Scoutzoneløbet 2013

(Forældre info samt seddel finder du i bunden)

ScoutZoneløbet er tilbage og der bliver fart over feltet, når SIS (Scout Intelligence Service) skal sikre Spejdercenter CPH’s fremtid.

Den internationale røverbande Goldminers har skumle planer om at jævne Spejdercenter CPH med jorden og stjæle det guld, som efter sigende skulle ligge under gulvet i den gamle kirkesal.

Katestrofen er nær, men heldigvis er Scout Intelligence Service (SIS) på sagen og arbejder for at sætte en stopper for Goldminers planer, men de har brug for hjælp.

Tirsdag d. 9. april mellem klokken 19.00 og 21.00 er alle danske spejdere derfor inviteret på mission, når SIS skal redde Spejdercenter CPH fra total udslettelse.

Er du og din patrulje klar på et sjovt og anderledes løb, som udfordrer jer på kreativitet og hurtige løsninger? Løbet er åbent for alle spejdere og FDF’ere.

  Scoutzoneløbet er et løb som foregår online, og består af virtuelle poster. Disse poster har så en opgave som skal løses fysisk i virkeligheden, og så sendes et billede af retur til posten. Det er gratis at deltage.

Sedlen/deltager info fra Gjølspejderne finder du her: Scoutzone2013

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: