En uges lejr kort fortalt.

så er der taget hul på alle aktiviteterne, der har dog været en enkelt aflysning pga. mangel på frivillige. Men generelt køre lejren bare super godt, og vi nyder det fantastiske vejr.

Søndag var vi til den gigantiske åbning så blev vist live på tv, og med Anders Lund Madsen og Anders breinholt som værter (billeder følger). Det tog ca. 2 timer at få alle på plads og tilsvarende tilbage til lejrene igen. Så det at få 35000 spejdere og ca 10000 besøgende på plads er åbenbart ikke noget man bare lige gør 😉

Mandag var vi inde og lave “Flashmobs” i gågaden i Holstebro, og det kan nok være at folkene i Holstebro fik noget at kigge på da der kom 1400 spejder dansende igennem gade og sang “boogie woogie”

Tirsdag var der en masse aktiviteter bla. var der nogen der var ude og bestå en ridderprøve, men alt i alt er det nok ikke aktiviteterne der trækker men lejrlivet generelt der er det som spejderne husker når de kommer hjem. Sammen med størrelsen på lejre.

Onsdag var der en del der var i friluftsbad inde i byen, hvor vi bare nød vejret og vandet. En  Vareulvene var dog på en aktivitet hvor man skulle designe en ny bydel af Holstebro i en kæmpe hal der totalt fyldt op med Lego klodser. Alle byggerier blev der taget billeder at så kommunens byplanlægger kan få det bedste ud at alle forslagene.

Torsdag havde vi “Kvarters dag” hvor alle spejderne i jammerbugt kommune blev delt op på 25 blandede hold, og så skulle de rundt til forskellige aktiviteter hos de forskellige grupper. Vores kvarter hed Tippiens kvarter så dagens tema var naturligvis indianere. Hver gruppe havde så forberedt en aktivitet hjemmefra, nogle brændte perler, vi spillede “bøffelbold”. Som afslutning på dagen spiste vi alle i fællesskab, og menuen var Helstegt pattegris.

Fredag var der flere der var inde og bygge med Lego (Build the change) som aktivitet. Og ellers var der en del af os der nød det gode vejr og gik en lille tur rundt på lejren. Og så var der vist lige et par drenge der var lidt tiltrukket af en bestemt skotte med med rødt hår 😉 Da vi var så heldige at have en hel skotsk pigespejder gruppe boende i vores kvarter var det jo med at udnytte chancen og få sig en god ven som man så kunne tage et særligt internationalt venskabs mærke sammen med.

Lørdag var der 2 patruljer der var inde og lave lidt ballade på gaderne i Holstebro (Experiment/Flashmob) Men pga. at radioerne de skulle bruge var ved at være så slidte at de ikke virkede endte det hele i det man vel kan kalde en stor fest ved musik teatret i Holstebro. eftermiddagen bød på opklaring og tørre telte så vi besluttede at tage alle vores telte ned lørdag, undtagen det store sorte telt (Jurten) som vi så allesammen sov inde i til Søndag. Det var også dagen hvor vi skulle til den store afslutning, og jeg tror vi alle var så trætte at det ikke lød særlig attraktivt, men af sted kom vi. Vi friskede da også lidt op da showet startede og de Sorte spejdere var da også gode som altid. Da showet var slut skete der så det at der var en overraskelse! og den kunne vi jo ikke gå uden at se hvad var….. Og efter lidt venten kom så AlphaBeat på scenen og holdt en super fed koncert for, og jeg skal da lige love for at alt træthed forsvandt og vi dansede, grinede og råbte i et par timer mere 😀 For tilsidst at gå hjem og spise slik ved et lille bål og snakke lidt om festen. Der var vidst også et par ledere der lige fik sige en skraber i stolen ved bålet 😉

Søndag stod vi op kl. 07:00 og havde meget travlt med at pakke sammen, men ved fælles hjælp lykkedes det stort set at få det hele pakket inden bussen kørte. Så tak for stor indsats.

Her er der lidt billeder fra vores kvarter. Jeg har ikke kunnet skrive så meget som jeg gerne ville pga. den totalt dårlige net forbindelse på lejren, men ok man kan vel heller ikke forvente perfekt trådløs internet på en græsmark…Der er et billed galleri under udarbejdelse, med mange flere billeder fra lejren.

[singlepic id=105 w=320 h=240 float=] [singlepic id=103 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=102 w=320 h=240 float=] [singlepic id=104 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=101 w=320 h=240 float=] [singlepic id=106 w=320 h=240 float=]

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: