Spejderneslejr dag 1.

Vores første dag på lejren er gået og det har været en perfekt dag til at sætte lejer op, vejret har ikke været for varmt hvilket er rigtig godt når man skal bygge med rafter og sætte telte op. alt i alt en god dag og vi har fået lavet en rigtig fin lejrplads. I morgen starter vi med at sende de første ud på aktiviteter hvor alt det spændende kommer til at ske. Det ser dog ud til at der ikke er de store problemer med at få tiden til at gå selv om man “bare” er på lejrpladsen. Aftensmaden i dag var en af de nemme, nemlig kylling sandwich med hjemmelavet karry dressing.

Som sædvanligt når vi er på lejr er vi imponeret over hvor lidt problemer med de helt fantastiske spejdere fra Gjøl.

One Reply to “Spejderneslejr dag 1.”

  1. Hej alle sammen. Jeg håber, I nyder lejren. Det ser i hvert tilfælde ud til at det er skønt at sidde ind og hygge spise sammen alle sammen. Jeg håber, I får mødt nogle nye spejdere, som I evt. kunne blive udvekslings spejdere med. En anden form for weekend tur eller lejr.
    Sørg for at hjælpe hinanden og også lederne, så de gamle hoveder ikke kører helt træt.
    Ha´det godt alle sammen og pas på jer selv og hinanden. Vi glæder os til at høre om jeres fantastiske lejr når I kommer hjem til Gjøl. Alle gode ønsker for jer alle og lejren og skønne hilsner fra Lya

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: