Sommerlejr 2019

Thorup hede spejdercenter danner i år rammerne for vores sommerlejr, som bliver en rigtig Hyggelejr. Men der er ikke sparet på oplevelserne, vi skal nemlig vidt omkring. Vi skal bla. besøge Voergaard slot, hvor der er middelalder dage. Vi skal bygge en rigtig spejderlejr, lave mad på bål og som noget helt nyt bliver sommerlejren også for ulvene. Det betyder, at ulvene får chancen for at opleve en rigtig sommerlejr, hvor vi selv skal lave alt det sjove.

Thoruphede er et af vores grønne centre, og ligger i Nordjylland ved Dronninglund. Kørsel bliver derfor forældre kørsel, og vi håber at i forældre vil bakke om dette. Alle aktiviteter vil have udgangspunkt her fra, med undtagelse af en enkelt overnatning ude i bivuak.

Lejr fakta:
Tid: Uge 29. (lørdag d.13 til lørdag d.20 juli 2019). Ulvene deltager fra mandag d.15 til onsdag d.17.

Hvor: spejdercentret Thorup hede. (Thorup hedevej 20, 9330 Dronninglund).

Kørsel: Vi køre fra spejderhytten på Gjøl, d.13 kl:1000. og vi vil gerne hentes d. 20 kl:1300 på Thorup hede.

Pakkelister: Pakkeliste Ulve. Pakkeliste Spejdere
Se gerne begge lister især den til ulve da der er vedlagt en god artikel.

Tilmelding finder du HER

Spørgsmål? skriv til Christian@gjoelspejderne.dk eller
Pernille@gjoelspejderne.dk. Du kan også møde op til spejdermøde og få ensnak med dit barns leder.

Indkvartering og mad med mere.

Alle overnatter i telt, hvilket betyder, at det er vigtigt hvad man har med til at overnatte i/på. Vi levere selvfølgelig teltene, men tænk lidt over hvad dit barn skal sove i/på. Hvis man ikke får en god nattesøvn så er man ikke til ret meget dagen efter. Vi anbefaler skum undlag da de ikke kan punktere, men har man et lidt større barn er det også fint med oppustelige underlag. Det er også vigtigt, at den der skal bruge det SELV kan betjene og pakke det sammen. Tal gerne grej med lederne, da vi har et par rabat ordninger man kan benytte sig af hvis man skal ud og investere.

Maden laver vi selv på bål, så har dit barn allergier så er det vigtigt, at få det skrevet på i tilmeldingen. Vi laver ganske almindeligt hverdagsmad, dog spare vi ikke på kalorierne. Spejdernes kalorie forbrug på en spejderlejr er meget højt og derfor bliver der brugt piskefløde og smør i sovsen 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: