Kano sommerlejr 2021.

Årets sommerlejr bliver en kanotur på Uggerby Å.

Turen er for alle spejdere og juniorspejdere og seniorspejdere (fra 4. klasse og op). Turen bliver med overnatning i telt, og madlavning på trangia altså på rigtig spejder manér.  

Ruten vi sejler går fra Ildbro hvor vi sætter bådene i vandet. Den første overnatning bliver efter planen i Mosbjerg som er ca. halvvejs. Anden dagen bliver fra Mosbjerg til Uggerby Hvor vi overnatter ved Uggerby kanofart. Søndag slutter vi turen af med at sejle det lille stykke ud til Uggerby strand. Her tager vi en dukkert i havet hvis vejret er til det. Efter lidt hygge på stranden, pakker vi bådene og køre til Gjøl.

Sikkerheden er selvfølgelig i top! Der vil være en ansvarlig person i hver båd, og ALLE bære ALTID godkendte veste når vi sejler.

Alt det Vigtige!

Start: 16/7 2021 klokken 09:00.

Startsted: Spejderhytten Gjøl.

Slut: 18/7 2021 Klokken 14:00

Slutsted: Spejderhytten Gjøl

Pris: 500 kr.

Tilmelding:

Vejledende pakkeliste finder du her:

Husk at turen foregår i kanoer så der er begrænset plads. Regntøj er godt at have med også selvom der er godt vejr, det varmer nemlig rigtig godt. Der vil være mulighed for at proviantere løbende på turen, så husk lidt penge med til is, slik osv.

Mobiltelefoner og andet elektronik medbringes på eget ansvar! Lederne kan ikke tage ansvar for at det ikke bliver ødelagt på turen (Læs også artiklen der er vedhæftet pakkelisten).

Skal du i kontakt med dit barn på turen, eller har du spørgsmål her om, så kontakt Christian på: Christian@gjoelspejderne.dk eller mobil: 22-27-73-35.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: