Kandersteg 2020

AFLYST PGA. CORONA

Kandersteg tur 2020.

Sommelejren for seniorspejdere og rovere går i år til Kandersteg midt i de Schweiziske alper. Det er her den internationale spejderbevægelses permanente jambore (Lejr) ligger. Det er et af de bedste steder i verden, at få internationale spejder oplevelser. Selve lejr centret er startet af Lord Baden Powell (spejderbevægelsens grundlægger) selv.

Til deltagere og forældre.

Jeg skal her forsøge at komme med håndfast information, om vores sommertur til Kandersteg i Schweitz. Vi kender nu med sikkerhed alle de tørre facts, og kan derfor melde alt ud som det kommer til at fungere.

Transport:

Vi lejer 2 minibusser, og køre selv der ned.

Forsikring:

Vi tegner en forsikring/rejseforsikring gennem KFUM spejderne (Tryg) Det er en aftale korpset har og det er en rigtig god forsikring. Den koster ca. 20kr pr. deltager pr. dag og er med i prisen. Ønsker du at se policen så kontakte Christian!

Mad:

Vi vil medbringe så meget som muligt hjemmefra da det er svimlende dyrt i Schweitz.

Hvor skal vi bo:

Der findes en helt masse god info på spejdercentrets hjemmeside målrettet jer forældre, du finder denne info her. Du finder også telefonnummer til centret og adresse her.

Aktiviteter:

Der vil blive en del vandre ture, med store naturoplevelser. Der er mulighed køre i rodelbahn (bobslæde bane), køre med svævebane, besøge svømmeland, og måske bade i en bjerg sø. Dette center tilbyder enestående chance for at opleve internationalt spejder arbejde. I Kandersteg kan man virkelig mærke spejder historiens vingesus.

Tilmelding:

Du finder tilmeldingen HER!

Og tilmeldingen er bindende!

Hvis man har noget man gerne vil vende med sit barns daglige leder er i velkommen til at skrive på disse e-mail adresser. Ellers rettes spørgsmål om turen til Henrik eller Christian på

Henrik@gjoelspejderne.dk

Christian@gjoelspejderne.dk

Spejderhilsen.

Christian Lassen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: