Efterårs tur/ JOTI

Efterårs tur

Turen i år var for spejdernes vedkommende en tur på Mountainbike i Rold skov, Med overnatning i shelters ved stor Økssø. Lørdagen gik med at komme til Flamsted centret Hvor vi hyggede og deltog i det årlige JOTI arrangement.

Den første del af weekenden bestod af en cykel tur i den efterårs klædte Rold skov, Vi startede ved  Skørping banegård med lidt formaninger om at køre Mountainbike. Her efter gik turen så ud på de små veje og stier i skoven, vejret bestod af en masse vand men det gjore jo bare stierne lidt mere spændende.

Men ak, der gik ikke lang tid før der var et par spejdere der ikke kunne vente med at give den gas på stierne og blev derfor væk fra gruppen. Rold skov er et MEGET stort område at blive væk i, og der gik da også et par timer før de to var fundet igen.

 

  

Da vi nåede frem til shelterne hvor vi skulle overnatte var der desværre sket et lille “uheld” med vores aftensmad. Maden var nemlig røget ud i store Økssø, Det betød jo så at vi skulle bruge nogle friske spejdere til at hente maden ind på land så vi alle kunne få noget varmt at spise. Maden bestod efter Senior spejdernes ønske at frysetørret mad, så de kunne teste om det var et hit hvis vi skal lave en fjeldtur i det nye år.

Der var også hygge ved lejrbålet om aftenen og hvad der ellers høre til med varm kakao og en lækker pølse stegt på bål blev der også plads til inden senge tid

 

 

JOTI (Jamboree on the internet).

Lørdag ankom vi til Flamsted centret, hvor Junior spejderne havde været siden fredag aften. Senior spejderne begyndte at gøre klar til at lave et løb for de yngre spejdere med opgaver som de havde forberedt hjemme fra. Da alle spejdere så var ude på løb blev der snakket og hygget blandt lederne og der blev diskuteret hvordan JOTI aftenen skulle foregå.

Aftenen foregik ved at de store spejdere hjalp de mindre med at finde vej i cyberspace, så vi var sikre på at alle fik noget ud af aftenen.

 

 

 

Søndagen gik med at pakke sammen og gøre rent og så en køre tur hjem.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: